شهردار مشهد مقدس: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم
سرخط خبرها

«پروژه‌های زودبازده مردمی» در دستور کار مدیریت شهری مشهد

  • کد خبر: ۹۵۳۵۹
  • ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۸
«پروژه‌های زودبازده مردمی» در دستور کار مدیریت شهری مشهد
عضو هیئت رئیسه شورای شهر مشهد: تا پایان سال در برخی مناطق پروژه‌هایی با محوریت تملک جدول، پیاده رو و پارک محلی اجرا می‌شود.

سعیده آل ابراهیم | شهرآرانیوز؛ مدتی پیش، اعضای شورای اسلامی شهر مشهد در یکی از سلسله نشست‌های «پای حرف مردم» از اختصاص ۲۸۰ میلیارد تومان بودجه برای پروژه‌های زود بازده حاشیه شهر تا پایان سال خبر دادند.

پیشینه این تصمیم به زمان آغاز به کار شورای ششم مشهد برمی گردد که شورا طرحی را با عنوان «پروژه‌های زودبازده مردمی» تصویب کرد تا به گفته عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد، اهالی ۷۰ محله حاشیه شهر، پروژه‌هایی را پیشنهاد بدهند و اجرای این کار توسط مدیریت شهری در دستور کار قرار گیرد. برای هر محله نیز تا سقف ۱۰ میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته می‌شود.

مجید طهوریان عسکری در گفتگو با شهرآرا افزود: مردم براساس اعلام سازمان بازآفرینی، فعالان اجتماعی و دفتر‌های تسهیلگری نظرات خودشان را اعلام کردند. این نظرات در قالب دستورالعملی به کمیته‌های نظارتی هر منطقه تحویل داده می‌شود. شورا نیز کمیته‌های نظارتی را مرجع تصمیم گیری قرار داده بود که با مشورت از بدنه شهرداری به یک جمع بندی برسند که آیا پیشنهاد‌های مردم تا پایان امسال عملیاتی هست یا خیر.

وی گفت: برخی از پیشنهاد‌ها مبنی بر ساخت سوله ورزشی، درمانگاه یا پروژه‌هایی بود که امکان عملیاتی شدن تا پایان سال نداشت. این موضوع نافی خواسته‌های مردم نیست، اما عنوان طرح «ایده‌های عملیاتی تا پایان سال جاری» بود. امسال توانستیم ۲۸۰ میلیارد تومان را در اصلاح بودجه برای پروژه‌های زودبازده در نظر بگیریم. این کار از مرحله شورا عبور کرده و شهرداری موظف به پیگیری است.

سایر پیشنهاد‌ها در بودجه ۱۴۰۱

این عضو شورا با اشاره به اینکه بقیه خواسته‌ها و پیشنهاد‌های مردم که زود بازده نیست، حذف نشده است و شهرداری مشهد خود را مکلف کرده است که این پیشنهاد‌ها را در اعتبارات سال ۱۴۰۱ مد نظر قرار دهد، ادامه داد: بخشی از پروژه‌هایی که تا پایان سال قابل اقدام است شامل تملک جدول، پیاده رو، پارک محلی و ... است.

وی تصریح کرد: برخی از پروژه‌ها در مدت یک سال تمام نمی‌شوند و باید این موارد را به صورت بودجه‌های سنواتی ببینیم که ظرف یکی دو سال آینده، مشکلات مردم در این حوزه‌ها حل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->